Young Living eteriska oljor

Rödhårig modell
Young Living eteriska oljor

Inspirera till välbefinnande

Young Living inspirerar till välbefinnande, syfte och överskott genom att destillera naturens största gåvor och tillverka eteriska oljor. Young Living är ett växande företag med starkt engagemang i ren växtlighet och kraftfulla eteriska oljor. De inspirerar miljontals människor att förändra sina liv.

Young Living är starkt engagerade i rollen som förespråkare av naturens levande energi i form av eteriska oljor och arbetar för att bygga en gemenskap kring hälsa och utforskande, samtidigt som de inspirerar andra till välbefinnande, syfte och överflöd.

 

Young Living är ett välkänt varumärke som är omtyckt för de många fördelar som det ger människor.De leder den moderna eteriska oljerörelsen med världens renaste eteriska oljor och oljeberikade produkter och deras engagemang för att ge människor möjlighet att uppleva välbefinnande. En revolution med välbefinnande i fokus är på gång i hela världen och Young Living går i täten.

 

Genom högkvalitativa eteriska oljor får du tillgång till växternas rena essens, som kan användas för doftspridning, inhalering, utvärtes applicering på huden och till massage.

Stimulera till positiva känslor

Tycker du också att den uppfriskande doften från en färsk apelsin livar upp stämningen? De eteriska oljornas komplexa, behagliga och unika dofter påverkar på olika sätt det limbiska systemet, som är hjärnans centrum för känslor och minnen. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer balanserat och tillfredsställande känsloliv.
När du vill uppleva känslor såsom lugn, balans eller glädje kan du använda våra eteriska oljor och oljeblandningar till doftspridning, inhalering, lugnande bad och massage eller använda dem utvärtes på huden:

Vår moderna livsstil ger sällan optimala förutsättningar för fysiskt välbefinnande. Dålig kost, mycket stillasittande och alla miljögifter vi omges av är några av de faktorer som kan skapa obalans i kroppen och ge brist på energi. Eteriska oljor och oljeberikade kosttillskott kan ge dig det stöd du behöver för att återställa balans och välbefinnande i och med att de kan underlätta rening och vikthantering och stärka kroppens olika system och funktioner.

 

 

Vill du veta mera om oljorna?

Ta kontakt med mig så berättar jag mera