Nytt koncept för bloggen

Nytt koncept för bloggen

Hej på er!

 

Här på bloggen har det varit tyst en längre tid nu. Mitt skrivande stannade lite av i något skede, men nu är jag på gång igen.

Lite små ändringar i bloggen kommer det att bli. Jag kommer att sätta fokus på Young Livings eteriska oljor och berätta om olika tips, trix och råd hur du kan använda dem.

Detta ämne känns mest naturligt för mig att skriva om eftersom eteriska oljorna är en så stor del av mitt eget liv.

För ca tre år sedan kom jag i kontakt med Young Livings eteriska oljor för första gången. Jag har alltid varit intresserad av eteriska oljor och hade även prövat en del olika företags oljor. Jag tyckte om dofterna och tyckte att det var kul att använda dem, men ändå var jag lite besviken över effekten.

I ca 5 års tid hade jag sovit verkligen dåligt. Ända från att jag var gravid, genom hela babytiden och så bara fortsatte det. Jag började vara ganska så slut. I det skedet kom jag i kontakt med Young Livings Lavender olja. Jag fick som råd att droppa några oljor i mina handflator, gnugga ihop dem och kupa händerna framför näsan och sedan andas djupt flera gånger. Jag började göra detta varje kväll och efter den tredje kvällen  vaknade jag upp nästa morgon och upptäckte att jag sovit min bästa natt på 5 år! Och detta höll i sig. Min sömn förbättrades för varje natt och jag slutade med att vakna upp flera gånger under natten.

image title

 

Nu började det hända saker!!

Jag beställde hem en hel hög olika oljor och började aktivt använda oljorna dagligen. Och det är nog ett av de bästa besluten jag har gjort! I min tanke om att leva så giftfritt och kemikaliefritt som möjligt så stöder dessa oljor detta till 100%.

 

image title

Här kommer lite tips på andra bra oljor om du har problem med sömnen:

Stress Away – Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea, Lavender

Frankincense – Boswellia carterii

Peace & Calming – Tangerine,Orange, Ylang Ylang, Patchouli, Blue Tansy

Tranquil – Lavender, Cedarwood, Roman chamomille

RutaVala- Lavender, Valerian,Rue

 

Applicera tex under fotsulorna, vid hjärtchakrat, i handflatorna eller vid nacke och axlar.

Lägg i diffuser och ha igång den en stund före läggdags.