Kurser

Här nedan hittar du kurser och utbildningar inom energirensning, healing och medialitet. Ifall du är intresserad att komma på kurs, men ingen av dessa datum passar dig så ta kontakt  så hittar vi en tidpunkt som passar just dig.  Jag utbildar även enskilda personer, så det behöver inte alltid vara en hel grupp. Mitt arbetsområde sträcker sig över hela Finland samt Sverige.

DE ETERISKA OLJORNAS UNDERBARA VÄRLD   14.01 2019 kl 18.30-20.30

 

Vad är eterisk olja och aromaterapi?

Det är lätt att tro att det bara är dofterna i oljorna som påverkar oss. Doften är viktig men den är inte allt. Under en massage med aromaoljor försvinner stora mängder ut i luften, det mesta tas dock upp i huden och passerar mellan döda hudceller i hornlagret och sedan vidare ner i cellerna.
När oljorna inandas tas de snabbt upp i blodet. Metoden att förånga oljor genom att använda doftlampor är mycket effektivt vid luftvägsinfektioner. Dessutom påverkar eteriska oljor vårt känslomässiga och mentala tillstånd. Vårt luktsinne är nära förbundet våra känslor och minnen.
Vår reaktion på dofter är väldigt individuell men att vi påverkas råder det ingen tvekan om. Aromaterapi arbetar på flera olika nivåer där det fysiska och känslomässiga engageras.

Kom och lär dig om hur du kan använda eteriska oljor i din vardag. De eteriska oljorna har ett oändligt brett användningsområde och under kvällen får du lära dig en del av dem.

Pris: 10 €

Anmäl dig till: marika.johansson@anvianet.fi

 

Plats: Meracus, Bockgatan  4A, 65230 Vasa

———————————————————————————————————————————-

Finn din inre gåva – en kurs i medialitet  start 23.01 2019, kl 18.00

Välkommen att lyfta fram din inre gåva!

Önskar du lyfta fram din egen medialitet och lära dig sätt att träna och stärka den.

Här är det Du och din medialitet som står i fokus. Under kursen får du en djupare förståelse för dig själv, din intuition och medialitet

Under denna kurs så träffas vi fem kvällar under 5 veckors tid. Under dessa kvällar fokuserar vi på att träna och förstärka din förmåga inom bl.a healing,intuition. Du lär dig om änglar och andra andeväsen och hur de kan hjälpa dig på vägen. Vi gör bland annat olika meditations övningar som hjälper dig att utvecklas och öppna upp.

Max 8 pers
Anmäl dig till : marika.johansson@anvianet.fi

Kursen består totalt av 10h
Pris: 200€

Plats: Meracus , Bockgatan 4 A, 65230 Vasa

——————————————————————————————————

——————————————————————————————————————————–