Recensioner

”Healingen och AT:n är en av de finaste gåvorna jag gett mig själv!

Det har hjälpt mig att finna ett lugn och en trygghet som jag inte trodde var möjligt. Jag har hittat min egen styrka och låter den ta plats. Livets bekymmer tynger inte mig på samma sätt som förut. Oron för saker jag inte kan påverka har minskat. min energi går numera till att ta vara på allt det underbara som livet har att ge. Jag tillåter inte längre andra att stjäla min energi. Den är min, alldeles egen energi.

Man kan säga att jag har fått ett skydd runt omkring mig, nästan som en teflonyta. Jag känner harmoni, glädje och tacksamhet. Det är som att jag gått igenom en lyckodusch!”

-Anonym kund-

 

”Mer än bara en vanlig frisörssalong! Både det yttre och det inre kan man

få ompysslat här, då det erbjuds både frisörstjänster och olika

energibehandlingar samt även olika produkter relaterat till dessa.
Jättemysig och rofylld omgivning, där inga andra kunder stör, eftersom man alltid är den enda kunden i denna privata salong.
Dessutom får man njuta av massagestolen samtidigt som hårfärgen sköljs bort, underbart!”

-Nina-

 

”Lika härligt och avslappnande som alltid! Vare sig det gäller klippning, slingor, barnens frisyrer eller energibehandling.”

-Heidi-

 

”Mycket skicklig frisör! Jag är så nöjd med min frisyr. Och den avslappnande stunden vid tvättstället var som pricken på i:et. Marika tonade belysningen, lugn musik strömmade och stolens massage samt den masserande tvättningen av håret var helt underbart! Tack!”

-Maria-

 

 

Energirensning

 

”Många av oss vet känslan när man står på fullproppad metrostation, man måste väja på folk som försöker hinna till tågen som susar förbi, alla har bråttom någonstans och man skulle vilja få lite rum att andas men allting är så hektiskt. Så levde jag och min familj. Vi flyttade in till ny köpta huset ( för ca 20 år sen) och trodde att allt var väl men om en stund fick man konstatera att vi levde mitt i kaoset. Jag är van att leva hektiskt och har alltid jobbat hårt och haft massor att göra lika väl alla andra i vår familj , men med tiden tog kaoset och vimmel så mycket energi att jag började vara helt slut . Jag funderade om jag måste sakta farten och gjorde det men det hjälpe inte och kaoset där hemma fortsatte och fortsatte. Det var bara att kontakta Marika och vi diskuterade vad som kan orsaka allt detta. Marika lovade att kolla vad som på går i vårt hus och föreslog att vi gör en rensning där.Efter att Marika gjorde sitt har vi fått lugn och ro till huset och metrostationen är borta. Jag rekommenderar faktiskt energirensning till alla eller åtminstone kolla om det behövs en rensning.”

-Teija-

 

”Marikan energiapuhdistukset ovat todella voimallisia ja tehokkaita, myös etänä. Vaikka kotitaloni vilisi miten täynnä sitkeitä häiritsijöitä ja puhdistuksia tarvittiin useampi kerta, on energia täällä nyt huomattavasti ja pysyvästi paljon kevyempi ja valoisampi. Suosittelen ehdottomasti Marikan työtä, sillä hän pystyy työskentelemään todella vaativienkin energia-asioiden kanssa.”

-Heidi-

Comments are closed