Energirensning av hus/plats

Med energirensning menas att jag renar hus, platser, områden från olika slags energier. Det kan var energier från andra människor, personer som avlidit eller andra energier som helt enkelt inte hör hemma just där.

När det handlar om andra människors energier så påverkas vi mera än vi tror av dem. Som exempel kan vi ta att du/ni just har köpt ett hus som du/ni verkligen gillar, men det är ändå någonting som inte känns helt rätt. Då kan det vara föregående ägares energier som fortfarande finns kvar i huset. Har föregående ägare dessutom inte mått speciellt bra eller grälat mycket i huset då är den kvarliggande energin ganska tung. Och det kan då påverka hur du/ni mår. Efter en energirensning är all gammal energi borta och du/ni får en ny möjlighet att må bra och göra huset till ert, på alla plan.

 

En energirensning kan också göras om man känner att man kanske inte är ”ensam” i huset/platsen. Man kanske har en känsla av att man är övervakad,det kanske hörs konstiga ljud eller så flyttar saker å ting på sig av sig själv. Då kan det vara fråga om sk vilsna själar eller andar. Det finns flera orsaker till varför vissa själar inte vandrar vidare utan blir kvar här i vår värld. Ibland behöver de förmedla något budskap innan de kan gå vidare och ibland är de helt enkelt lite vilsna. Då tar jag kontakt med dem och hjälper dem gå vidare.

Båda tjänsterna kan göras på plats eller på distans.

 

Energirensning av hus/plats, samt rapportering 150 euro

 

Tips! Har du lagt ut ditt hus till försäljning? Då kan det var bra att göra en energirensning för att maximera den goda känslan i huset för att snabbare hitta den rätta nya ägaren.

Comments are closed