Blogg

Mognadsprocess

Den här helgen drar min första energirensnings utbildning igång. Det är en utbildning där man får lära sig allting om energirensning, tekniker, hjälpmedel,jordning, skydd mm. Utbildningen består av 3 närvaro dagar och en 3 månaders handledningsperiod. Efter slutförd utbildning har man färdigheter att själv börja utföra energirensningar.

Tanken är att jag ska hålla ca 4 utbildningar i året, 2 på svenska och 2 på finska och även på andra orter än Vasa.

Den här utbildningen är nånting som sakta har mognat inom mig. Jag har vetat en längre tid att ska börja hålla kurser och utbildningar inom det här ämnet, men tiden har inte varit rätt förrän nu. Men nu klaffar allting och det känns bara 100% rätt 🙂

Och så där är det ju med många saker i livet. Man kan få föraningar om nånting, men man vet att tiden inte är helt rätt ännu. Det är en mognadsprocess som förbereder oss för vad som skall komma. Och det känns ganska tryggt:)

Lila fjäder, inspiration för auratransformation

Ifall också du vill veta mera om energirensning så håller jag en föreläsning på må 9.4 kl 18-20.00 vid Puttes Bilskola i Smedsby. Anmälning till mailen: marika.johansson@anvianet.fi

Fin torsdag till er alla!

 

Ny hemsida, ny blogg

Det här har jag väntat på länge! Att få en hemsida som jag kan var stolt över. Och det har jag nu! Ett stort och varmt tack till superduktiga Nadia Boussir och StudioCasablanca.

 

Så, varmt välkommen till nya hemsidan och nya bloggen. På hemsidan hittar du information om alla mina tjänster på både energi och skönhetssidan. Passa också på att kolla vilka kurser och föreläsningar som är på gång.

 

Här på bloggen kommer jag att ta upp olika ämnen både inom healing, AuratransformationTM, Energirensning samt inom ekologiskt och konventionell hårvård.

 

Du får gärna tipsa mig ifall du önskar att jag ska ta upp något speciellt ämne.

 

Med önskan om en skön dag,Marika